ОЦІНКА СТАНУ ФІСКАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ - Баранецька, Ольга Вікторівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Баранецька О. В. Оцінка стану фіскальної безпеки України. Проведено оцінку стану фіскальної безпеки України за індикативними показниками. Досліджено, що навіть відносно стабільна динаміка фіскальної безпеки протягом кількох років не може вважатися гарантією достатнього її рівня в наступному фінансовому періоді. Baranetska O. Astimation of fiscal security of Ukraine. The state of fiscal security of Ukraine is estimated according indicative indexes. It is investigated that even stable dynamics of fiscal security during a few years can not be a guarantee of its sufficient level in the next financial period.