ПРИНЦИПИ ОРГАНІЗАЦІЇ ЕФЕКТИВНИХ КОМПЛЕКСНИХ ПРОДАЖІВ У РОЗДРІБНОМУ СТРАХУВАННІ - Ткаченко, Наталія Володимирівна; Рябоконь, Наталія Петрівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Ткаченко Н. В., Рябоконь Н. П. Принципи організації ефективних комплексних продажів у роздрібному страхуванні. Визначено характерні ознаки та обґрунтовано основні критерії диференціації комплексних продажів страхових продуктів у роздрібному страхуванні. Сформульовано основні принципи організації ефективних комплексних продажів з урахуванням профілю клієнта страхової компанії. Tkachenko N., Ryabokon N. Principles of organization of effective complex sales in the retail insurance. The specific features are determined and the basic criteria of differentiation complex sales of insurance products in the retail insurance are proved. The basic principles of effective integrated sales including customer profile insurance company are formulated.