ВПЛИВ ДЕРЖАВНОЇ ФІНАНСОВОЇ ПОЛІТИКИ НА РОЗВИТОК МАЛОГО БІЗНЕСУ - Черватюк, Марія Василівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Черватюк М. В. Вплив державної фінансової політики на розвиток малого бізнесу. Розглянуто напрями впливу державної фінансової політики на розвиток малого бізнесу, а також законодавчі і реальні умови збалансування економічних інтересів малого бізнесу, його фінансова підтримка з боку держави. Запропоновано конкретні пропозиції в цьому напрямку і визначено перспективи подальших наукових досліджень. Chervatjuk M. The impact of the state financial policies on small business development. The areas of influence of the state financial policy on the development of small business are considered. Legislative and real conditions of balancing economic interests of a small business, its state financial support are stated. Specific suggestions in this regard are made and further research is determined.