ТЕОРЕТИКО-ПРАГМАТИЧНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ СТРАХОВИКА - Левченко, Валентина Петрівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Левченко В. П. Теоретико-прагматичні підходи до формування конкурентоспроможності страховика. Досліджено теоретичні і прагматичні підходи до формування конкурентоспроможності страховика, обґрунтовано взаємообумовленість чинників формування конкурентоспроможності страховика на страховому ринку. Levchenko V. Theoretical and pragmatic approaches to determination ofinsurer’s competitiveness. The theoretical and pragmatic approaches to insurer competitiveness are examined and interdependence of formation factors of its competitiveness in the insurance market are proved.