РЕГУЛЯТИВНИЙ МЕХАНІЗМ ВАЛЮТНОЇ ПОЛІТИКИ В ПЕРІОД КРИЗОВИХ ЯВИЩ НА ФІНАНСОВИХ РИНКАХ - Дзюблюк, Олександр Валерійович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Дзюблюк О. В. Регулятивний механізм валютної політики в період кризових явищ на фінансових ринках. Розглянуто основні аспекти механізму реалізації валютної політики як головного інструменту держави у подоланні наслідків фінансової кризи. Обґрунтовано необхідність забезпечення стабільності обмінного курсу національної валюти, а також застосування обмежувальних заходів валютної політики як необхідної умови нормалізації ситуації на фінансовому ринку. Dzyublyk O. The regulative mechanism of currency policy in the period of crisis on financial markets. The basic aspects of regulative mechanism of currency policy are examined as a main instrument of the state in vercoming of consequences the financial crisis. The necessity of providing of exchange rate stability of national currency is grounded, and also application of restrictive measures of currency policy as necessary condition of normalization the situation at the financial market.