СУТНІСНІ РИСИ ТА ЗАКОНОМІРНОСТІ РОЗВИТКУ КРЕДИТНИХ ВІДНОСИН В УМОВАХ РИНКОВИХ ПЕРЕТВОРЕНЬ ЕКОНОМІЧНОЇ СИСТЕМИ - Бугель, Юлія Володимирівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Бугель Ю. В. Сутнісні риси та закономірності розвитку кредитних відносин в умовах ринкових перетворень економічної системи. Розглянуто сутність кредитних відносин та визначено закономірності їх розвитку в умовах ринкової трансформації економічних процесів. Сформульовано низку пропозицій та рекомендацій, спрямованих на ефективну організацію кредитного процесу банківськими установами. Buhel’ Ju. Essence lines and conformities to law of development of credit relations in the conditions of market transformations of economic system. The essence of credit relations are analysed. Patterns of development in a market economic transformation processes are determined. A number of proposals and recommendations for the effective organization of the credit process by banking institutions are formulated.