СУТНІСТЬ ТА ДЕЯКІ АСПЕКТИ АНТИКРИЗОВОГО ФІНАНСОВОГО УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ - Берест, Марина Миколаївна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Берест М. М. Сутність та змістовні аспекти антикризового фінансового управління підприємством. Проаналізовано існуючі підходи до визначення змісту економічної категорії “антикризове фінансове управління”. Розглянуто зміст даного терміна через синтез окремих дефініцій, що входять до його складу. Проведено аналіз широти охоплення визначеннями поняття “антикризове фінансове управління” стадій розвитку кризи на підприємстві. Berest M. Assence and some aspects of antikrisis financial management of enterprise. The existent approaches is analysed to determination of economic category “antikrisis financial management”. The assence of this term is considered through the synthesis of separate concepts which are included to its composition. The breadth of scope determinations the concept “antikrisis financial management” the stages of development of crisis on an enterprise is analysed.