ДЕРЖАВНА ФІНАНСОВА ПІДТРИМКА АГРАРНОГО СЕКТОРУ: СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ - Тимоць, Мирослава Василівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Тимоць М. В. Державна фінансова підтримка аграрного сектору: сучасний стан та перспективи. Проаналізовано діючу систему бюджетної підтримки АПК. Проведено порівняльний аналіз динаміки фінансування аграрного сектору за рахунок коштів державного бюджету. Виокремлено основні напрямки удосконалення фінансової підтримки галузі. Обґрунтовано необхідність налагодження нового механізму надання фінансової допомоги сільгоспвиробникам. Tymots M. The state financial support of the agricultural sector: modern situation and perspectives. A system of the budget support of IAC is analysed. The comparative analysis of the dynamics of the financing of the agricultural sector at the expense of the state budget is conducted. The main directions of the improvement of the financial support of the brunch are defi ned. It is grounded the necessity of new mechanism of the giving of a financial help to the agricultural producers.