ІНДИКАТОРИ ФІНАНСОВОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ - Субботович, Юлія Леонідівна; Антропова, Ольга Юріївна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Субботович Ю. Л., Антропова О. Ю. Індикатори фінансової безпеки України. Виокремлено комплекс індикаторів, що використовують для оцінки фінансової безпеки в Україні. Проаналізовано системи оцінки фінансової стабільності розвинених країн. Здійснено оцінку рівня фінансової безпеки України та досліджено основні тенденції її зміни. Subbotovych Ju., Antropova O. Indicators of financial security of Ukraine. A set of indicators used to assess the financial security of Ukraine is distinguish. Systems of evaluating the financial stability of the developed countries are analysed. The level of financial security of Ukraine is estimated and the basic tendencies of its changes was identified.