РЕАЛІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ПЕНСІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В УКРАЇНІ - Корнацька, Роксолана Михайлівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Корнацька Р. М. Реалії та перспективи пенсійного забезпечення в Україні. Розглянуто складові системи пенсійного забезпечення, окреслено їх переваги та недоліки. Проаналізовано основні тенденції розвитку системи пенсійного забезпечення України в сучасних умовах господарювання, виявлено ключові проблеми. Запропоновано напрями системних змін для повноцінного та ефективного функціонування пенсійного забезпечення в Україні. Kornatsa R. Rеаlities and prospests of pension system in Ukraine. The components of the pension system are considered, its advantages and disadvantages are outlined. The basic trends in the pension system of Ukraine in the current economic conditions and the key problems are analysed. Directions systemic change for the full and effective functioning of the pension system in Ukraine are offered.