ПІДВИЩЕННЯ ФІСКАЛЬНОЇ РОЛІ ПОДАТКОВИХ НАДХОДЖЕНЬ У ФОРМУВАННІ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ - Тулай, Оксана Іванівна; Марчук, Анна Павлівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Тулай О. І., Марчук А. П. Підвищення фіскальної ролі податкових надходжень у формуванні місцевих бюджетів. Досліджено сучасні тенденції наповнення місцевих бюджетів України за рахунок податкових надходжень, в тому числі місцевих податків і зборів. Обґрунтовано шляхи удосконалення вітчизняного місцевого оподаткування та підвищення фіскальної ролі місцевих податків і зборів. Tulay O., Marchuk A. An increase of fiscal role of tax receivabless in forming of local budgets. The current trends of filling the local budgets with tax receivabless are analysed including taxes and collections. The ways of improving local taxation and increase of fiscal role of taxes and collections are grounded.