ОЦІНКА СУЧАСНОГО СТАНУ ВИДАТКІВ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ НА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ РОЗВИТОК - Булавинець, Вікторія Михайлівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Булавинець В. М. Оцінка сучасного стану видатків місцевих бюджетів на інтелектуальний розвиток. Здійснено аналіз сучасного стану видатків місцевих бюджетів на загальну середню, дошкільну, професійно-технічну та позашкільну освіту в Україні. Окреслено напрями підвищення ефективності використання коштів місцевих бюджетів на інтелектуальний розвиток. Bulavynets V. Assessment of the current state of local budgets spending on the intellectual development. The current state spending of local budgets on general secondary, vocational, pre-school and extra-school education in Ukraine is analysed. The areas of increase effi ciency of the use of local budgets funds on intellectual development are outlined.