ДІЯЛЬНІСТЬ МИТНИХ СЛУЖБ САМОПРОГОЛОШЕНИХ ДЕРЖАВНИХ УТВОРЕНЬ (НА ПРИКЛАДІ ДЕРЖАВНОГО МИТНОГО КОМІТЕТУ РЕСПУБЛІКИ АБХАЗІЯ) - Фрадинський, Олександр Анатолійович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Фрадинський О. А. Діяльність митних служб самопроголошених державних утворень (на прикладі Державного митного комітету Республіки Абхазія). Досліджено історичні питання становлення митної справи на теренах Республіки Абхазія, з’ясовано особливості діяльності митної служби в контексті її структури і завдань. Проаналізовано особливості здійснення зовнішньоекономічної діяльності в контексті основних торговельних партнерів і експортно-імпортних товарів та оцінено її фіскальну віддачу. Fradynskyj O. Customs activities of self-proclaimed state formations (on the example of State custom committer of the Rupublic of Abkhazia). Historical questions on the formation of the customs territory of the Republic of Abkhazia are researched. The peculiarities of customs activities Abkhazia in the context of its structure and tasks are ascertain. The features of foreign economic activities in the context of major trading partners and export and import of goods are analysed and its estimated fiscal impact.