ПРІОРИТЕТИ УДОСКОНАЛЕННЯ СОЦІАЛЬНИХ ВИДАТКІВ ДЕРЖАВИ - Малиняк, Богдан Степанович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Малиняк Б. С. Пріоритети удосконалення соціальних видатків бюджету. Досліджено сутність соціальних видатків бюджету. Проаналізовано динаміку і структуру бюджетних видатків соціального призначення в Україні та в країнах Європейського Союзу. Запропоновано напрямки удосконалення видатків бюджету соціального призначення відповідно до інтересів суспільства і властивостей національної економіки. Malynjak B. Priorities of improvement of state social charges. The essence of social charges is investigated. Dynamics and structure of budgetary charges of the social setting are analysed in Ukraine and the countries of European Union. The directions of improvement the budgetary charges of the social setting are offered in accordance with interests of society.