ВПЛИВ НОВАЦІЙ БЮДЖЕТНОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ НА ФОРМУВАННЯ ДОХОДІВ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ - Михайленко, Світлана Володимирівна; Зубріліна, Валерія Володимирівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Михайленко С. В., Зубріліна В. В. Вплив новацій Бюджетного кодексу України на формування доходів місцевих бюджетів. Розглянуто новації Бюджетного кодексу України щодо формування дохідної бази місцевих бюджетів та зміцнення фінансової незалежності місцевих органів влади. Проаналізовано склад і структуру доходів місцевих бюджетів, відповідність проголошених новацій фактичному стану доходів місцевих бюджетів. Обґрунтовано перспективи вирішення завдань щодо зміцнення фінансового підґрунтя місцевих органів влади. Mikhaylenko S., Zubrilina V. Effect of innovations budget code of Ukraine on the formation of local revenues. The innovations of the Budget Code of Ukraine are considered concerning the formation of the revenue base of local budgets and strengthen the fi nancial independence of local authorities. The composition and structure of local budgets, compliance proclaimed innovations actual state of local budgets are analysed. The perspectives of solving problems to strengthen the financial basis of local authorities are grounded.