МІЖБАНКІВСЬКИЙ КРЕДИТНИЙ РИНОК УКРАЇНИ: МІКРОАНАЛІЗ З ПОЗИЦІЇ ПЕРСПЕКТИВ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЦІНОВОЇ СТАБІЛЬНОСТІ - Скок, Євген Миколайович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Скок Є. М. Міжбанківський кредитний ринок України: мікроаналіз з позиції перспектив забезпечення цінової стабільності. Розглянуто тенденції макрорівня міжбанківського кредитного ринку України під час та після фінансово-економічної кризи 2008 року в контексті макроекономічного розвитку держави. Проаналізовано основні зміни в політиці НБУ у сфері міжбанківського кредитування під впливом формування пріоритету забезпечення цінової стабільності. Skok Je. Ukrainian interbank credit market: analysis from position of prospects providing of price stability. The main tendencies of the Ukrainian interbank credit market during and after 2008 year financial and economic crisis are investigated in the context of the country macroeconomic development. Basic changes are analysed in politics of National bank of Ukraine in the sphere of the interbank crediting under infl uence of priority of price stability providing.