ПРОБЛЕМАТИКА ПОСИЛЕННЯ ПРОФІЛАКТИЧНИХ ГАРАНТІЙ В РОБОТІ СЛУЖБОВЦІВ ФІСКАЛЬНИХ СТРУКТУР - Желюк, Тетяна Леонтіївна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Желюк Т. Л. Проблематика посилення профілактичних гарантій в роботі службовців фіскальних структур. Обґрунтовано сутнісні детермінанти та структуровано гарантії посадової діяльності службовців фіскальних органів. Зроблено акцент на підвищенні інституційної спроможності профілактичних гарантій як інструменту забезпечення якості виконання посадових обов’язків. Доведено, що саме профілактичні гарантії повинні стати в правовому статусі службовців фіскальних органів основним інструментом протидії та нівелювання наслідків можливих посадових зловживань. Zheljuk T. Strengthening preventive warranties with officials fiscal structures. The essential determinants of activity, security officers fiscal authorities are proved. Accent is done on improving institutional strengthening preventive safeguards as the instrument of providing quality of implementation of post obligations. Proved that prevention should be a guarantee in the legal status of employees of the main instrument of fiscal counter and avoid possible effects of public abuse.