ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ДЕРЖАВНОГО АУДИТУ ВИКОРИСТАННЯ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ - Слободяник, Юлія Борисівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Слободяник Ю. Б. Перспективи розвитку державного аудиту використання бюджетних коштів. Проаналізовано стан виконання Державного бюджету України за останні роки. Визначено основні проблеми контролю за дотриманням бюджетного законодавства, аудиту та оцінки ефективності управління бюджетними коштами. Обґрунтовано напрями удосконалення фіскальної політики, що забезпечить підвищення її ефективності та зміцнення національної безпеки в сучасних умовах. Slobodjanyk Ju. Prospects of state auditing of expense of budget management. The execution of the State Budget of Ukraine in recent years is analysed. Main problems of monitoring compliance with the budget legislation, auditing and evaluate the effectiveness of budget management are identified. The ways of improvement of fiscal policy are grounded, that will ensure the improvement of its efficiency and enhancing national security in modern conditions.