ТЕОРЕТИЧНІТА ФІСКАЛЬНІ АСПЕКТИМИТНО-ТАРИФНОГО АДМІНІСТРУВАННЯ В УКРАЇНІ - Мартинюк, Володимир Петрович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Мартинюк В. П. Теоретичні та фіскальні аспекти митно-тарифного адміністрування в Україні Досліджується епістемологіямитно-тарифного адміністрування. Акцентовано увагу на ролі митних платежів у формуванні фінансових ресурсів держави. Вивчено існуючі взаємозв’язки між системою митного адміністрування та складовими економічної безпеки. Запропоновано систему показників для оцінки фінансової безпеки держави. Martyniuk V. Theoretical and Fiscal Aspects of Custom and Tariff Administration in Ukraine. It is explored epistemologiya custom-tariff administration. Attention is accented on the role of custom payments in forming of financial resources of the state. Existent intercommunications are trained between the system of custom administration and constituents of economic safety. The system of indexes is offered for estimation of financial safety of the state.