ПРОБЛЕМИ І МЕХАНІЗМИ ХЕДЖУВАННЯ НА УКРАЇНСЬКИХ ТОВАРНИХ БІРЖАХ - Міщук, Галина Юріївна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Міщук Г. Ю. Проблеми і механізми хеджування на українських товарних біржах. Розглянуто проблеми запровадження механізмів хеджування на вітчизняних товарних біржах. Запропоновано створення в Україні клірингової корпорації та вироблення єдиної політики у біржовій сфері. Mishchuk H. Problems and mechanisms of hedging on the Ukrainian commodity exchanges. It is considered problems of introduction of mechanisms of hedging on domestic commodity exchanges. It is offered to create in Ukraine kliring corporation and to develop a uniform politics in exchange sphere.