УПРАВЛІННЯ БЮДЖЕТНИМ ДЕФІЦИТОМ - Колісник, Олег Ярославович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Колісник О. Я. Управління бюджетним дефіцитом. Розглянуто теоретико-методологічні засади управління бюджетним дефіцитом, основну увагу акцентовано на проблемних аспектах визначення розміру дефіциту бюджету. Проаналізовано потенційно можливі шляхи подолання та фінансування бюджетного дефіциту, окреслено їх позитивні і негативні аспекти. Kolisnyk O. Management of budget deficit. Is considered theoretic-methodological methods of management of budget deficit, accentuate attention to problem aspects of determination of the size of deficiency to the budget. It is analyzed potentially possible ways overcoming and financing of budget deficit, it is marked their positive and negative aspects.