МОДЕЛЬ ДІАГНОСТИКИ ВЛАСНОГО КАПІТАЛУ ЯК СКЛАДОВОЇ ФІНАНСОВИХ РЕСУРСІВ БАНКІВ - Коваль, Світлана Любомирівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Коваль С. Л. Модель діагностики власного капіталу як складової фінансових ресурсів банків. Розглянуто проблеми забезпечення банків фінансовими ресурсами. На основі побудови моделі діагностики власного капіталу, як складової фінансових ресурсів банків України, встановлено існування прямої залежності між розміром власного капіталу та обсягом прибутку. Koval S. Diagnostic model of equity capital as the component of financial bank resources. The issues of bank providing by the financial resources are considered. Based on the diagnostic model of equity capital as the component of financial bank resources in Ukraine, the existence of direct dependence between one’s equity capital size and profit rate is revealed.