ВПЛИВ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ТА БЮДЖЕТНО-ПОДАТКОВОЇ СКЛАДОВИХ НА РОЗВИТОК ФІНОНСОВОГО СЕКТОРУ УКРАЇНИ - Міщеренко, Світлана Володимирівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Міщеренко С. В. Вплив інвестиційної та бюджетно-податкової складових на розвиток фінансового сектору України. Висвітлено вплив інвестиційної та бюджетно-податкової складової на розвиток вітчизняного фінансового сектору, обґрунтовано необхідність вдосконалення структури фінансового сектору та шляхи нарощування активів банківських і небанківських фінансових установ. Mishchenko S. The influence of investment and fiscal components on finanсial sector development of Ukraine. The article describes the influence of investment and fiscal components on domestic financial sector development; the necessity of the financial sector structure improvement and the ways of bank and non-bank financial institutions assets growing are also grounded.