МОНІТОРИНГ ОПТИМІЗАЦІЇ РЕСУРСНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЛІКВІДНОСТІ БАНКУ - Іващук, Олег Тимофійович; Оконська, Ольга Олегівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Іващук О. Т., Оконська О. О. Моніторинг оптимізації ресурсного забезпечення ліквідності банку. Викладено економіко-математичне обґрунтування процедури розрахунку оптимального значення обсягів високоліквідних активів і дохідності банку.Ivashchuk O., Okonska O. Monitoring of resource quarantee optimization of bank liquidity. The economic-mathematical substantiation of optimum meaning amount calculations of circulated assets and bank income is presented.