РОЗВИТОК В УКРАЇНІ НОВІТНІХ ФОРМ РЕАЛІЗАЦІЇ ІННОВАЦІЙНИХ ІДЕЙ - Білоросюк, Неля Федорівна; Тимків, Андрій Олександрович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Білоросюк Н. Ф., Тимків А. О. Розвиток в Україні новітніх форм реалізації інноваційних ідей. Розглянуто міжнародний досвід підвищення якості реалізації інноваційних ідей. Подано оцінку інноваційної активності промислових підприємств упродовж 2001–2005 років. Окреслено перспективи формування в Україні інноваційних кластерів, як джерела активізації інноваційно-інвестиційної діяльності національної економіки. Bilorosyuk N., Tymkiv A. Modern forms development of innovative idea realization in Ukraine. International experience of upgrading realization of innovative ideas is considered. Estimation of industrial enterprises’ innovative activity is given for the period of 2001– 2005 years. The forming prospects of innovative clusters in Ukraine as the source of activation of national economy innovative-investment activity are outlined.