ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ БЮДЖЕТНОЇ ПОЛІТИКИ - Дем'янишин, Василь Григорович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Дем'янишин В. Г. Теоретичні засади бюджетної політики. Розглянуто концептуальні підходи до трактування сутності бюджетної політики, формування її стратегії і тактики, класифікації видів, розробки принципів та домінантів бюджетної політики. Demyanyshyn V. Theoretical principles of budget policy. Conceptual approaches to the essence interpretation of budget policy, formation of its strategy and tactic, classification of kinds, development of principles and dominants are considered.