ПРОБЛЕМИ САМОФІНАНСУВАННЯ СУБ'ЄКТА ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Зятковський, Ігор Володимирович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Зятковський І. В. Проблеми самофінансування суб’єкта підприємницької діяльності.   Розглянуто змістове і матеріальне наповнення самофінансування як керівного принципу господарювання суб’єктів підприємницької діяльності. Ziatkovskyy I. Entrepreneur activity participants problems of self-financing. The meaning and material content of self-financing as a main management principle of entrepreneur activity participants is considered.