УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ В БАНКІВСЬКИХ УСТАНОВАХ - Довгань, Жанна Миколаївна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Довгань Ж. М. Управління ризиками в банківських установах. Обґрунтовано теоретичні та методичні засади підвищення ефективності управління ризиками банківських установ на основі удосконалення їх аналізу та оцінки. Здійснено теоретичні узагальнення та внесено практичні рекомендації до процесу управління ризиками банків. Dovhan Z. Risk management in banks. The theoretical and methodical principles of risk management in banks based on the improved analysis and estimation are covered. Theoretical conclusions are carried out. Practical recommendations to the process of risk management of banks are made.