ВДОСКОНАЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ МОНІТОРИНГУ ГРОШОВИХ ПОТОКІВ ПІДПРИЄМСТВА - Перловська, Наталія Вікторівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Перловська Н. В. Вдосконалення інформаційного забезпечення моніторингу грошових потоків підприємства. Досліджено критерії якості інформації в системі моніторингу грошових потоків підприємства. Проведено порівняльний аналіз різних джерел внутрішньої інформації, визначено пріоритетних аспекти та проблеми формування уніфікованої управлінської інформації про рух грошових потоків підприємства та розроблено пропозицій щодо їх подолання. Perlovska N. Monitoring information support improvement of the enterprise’s monetary flows. The information quality criteria in the system of enterprise’s monetary flows monitoring are investigated. A comparative analysis of different sources of the internal information is carried out. The priority aspects and problems of the unified administrative information formation about enterprise monetary flows are determined. The suggestions on their overcoming are offered.