ВДОСКОНАЛЕННЯ ПЛАНУВАННЯ ВИДАТКІВ НА ОПЛАТУ ПРАЦІ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ ДЕРЖАВНОЇ ФОРМИ ВЛАСНОСТІ - Шашкевич, Олександр Любомирович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Шашкевич О. Л. Вдосконалення планування видатків на оплату праці у вищих навчальних закладах державної форми власності. Запропоновано авторський підхід до планування видатків на оплату праці у вищих навчальних закладах державної форми власності. Розроблено методику розрахунку потреби у бюджетних коштах на оплату праці працівників вищих навчальних закладів державної форми власності. Shashkevych O. Improvement of expenditure planning on remuneration in state higher educational establishments. The author suggested the approach to expenditure planning on remuneration in state higher educational establishments. The method of calculation of budgetary expense requirement on remuneration in state higher educational establishments is developed.