УДОСКОНАЛЕННЯ МЕХАНІЗМІВ НАРАХУВАННЯ ТА ОБЛІКУ ПОДАТКІВ У КОНТЕКСТІ ЗБЕРЕЖЕННЯ СТАБІЛЬНОСТІ ПОДАТКОВОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ - Романюк, Микола Васильович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Романюк М. В. Удосконалення механізмів нарахування та обліку податків у контексті збереження стабільності податкової системи України. Розкрито основні проблеми діючих механізмів нарахування та обліку податкових платежів. Окреслено концептуальні засади їх стабільності та поступального реформування. Romanyuk M. Improvement of mechanisms of tax assessment and gross-up within Ukrainian tax policy reforming. The main issues of current mechanisms of tax assessment and gross-up are considered. The conceptual principles of their stability and forward reforming are outlined.