БОРГОВА ПОЛІТИКА В СИСТЕМІ ГЛОБАЛЬНИХ МАКРОФІНАНСОВИХ ПРОЦЕСІВ - Козюк, Віктор Валерійович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Козюк В. В. Боргова політика в системі глобальних макрофінансових процесів. Проаналізовано нові тенденції у сфері зовнішніх наслідків експансії державної заборгованості. Виявлено глобальні макрофінансові зрушення, які обумовлюють появу нових можливостей реалізації боргової політики. Доведено, що боргова політика стає більш вразливою до зміни глобальних макрофінансових процесів особливо в умовах швидкої корекції глобальних фінансових дисбалансів. Viktor Kozyuk V. A debt policy in the system of global macro-financial processes. The new tendencies in external effects of public indebtedness expansion are analyzed. The global macro-financial structural changes that shape such tendencies and create new supportive possibilities for debt policy are found. It is proved that debt policy becomes more fragile to changes in global macrofinancial environment especially in a case of rapid correction of global financial imbalances.