УПРАВЛІННЯ ВАРТІСТЮ: СУЧАСНІ ІНСТРУМЕНТИ ОЦІНКИ КОРПОРАТИВНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ - Островська, Галина Йосипівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Островська Г. Й. Управління вартістю: сучасні інструменти оцінки корпоративної ефективності. Проаналізовано сучасні інструменти оцінки ефективності менеджменту підприємств в межах концепції вартісно-орієнтованого управління. Обґрунтовано можливості їх вико- ристання у вітчизняній практиці. Ostrovska H. Value based management: modern instruments of corporate effectiveness evaluation. Modern instruments of evaluation of enterprises management effi ciency in scopes of Value Based Management concept was examined. Possibilities of it’s usage in national practice was substantiated.