УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ФОРМУВАННЯМ І ВИКОРИСТАННЯМ ФІНАНСОВИХ РЕСУРСІВ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ. - Мельничук, Наталія Юріївна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Мельничук Н. Ю. Удосконалення управління формуванням і використанням фінансових ресурсів органів місцевого самоврядування. Досліджено проблему фінансового забезпечення органів місцевого самоврядування власними фінансовими ресурсами. Запропоновано напрями стабілізації управління формуванням і використанням фінансових ресурсів органів місцевого самоврядування. Melnychuk N. The improvement of the management of forming and using the financial resources of organs of local self-government. The problem of financial provision of local self-government organs with own financial resources іs explored. The ways of stabilization of the management of forming and using the financial resources of local self-government organs are suggested.