ПРОБЛЕМИ ІДЕНТИФІКАЦІЇ НЕМАТЕРІАЛЬНИХ АКТИВІВ ЯК ОБ'ЄКТІВ ОПОДАТКУВАННЯ - Дем'янюк, Ольга Борисівна; Ляшенко, Оксана Миколаївна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Дем'янюк О. Б., Ляшенко О. М. Проблеми ідентифікації нематеріальних активів як об'єктів оподаткування. Розглянуто проблемні аспекти визначення та оподаткування нематеріальних активів (об’єктів інтелектуальної власності) підприємства в Україні. Demyanyuk O., Lyashenko O. Problems of authentication of immaterial assets as objects of taxation. The problem aspects of determination and taxation of immaterial assets (objects of intellectual property) of enterprise in Ukraine are considered.