СИСТЕМНА СКЛАДНІСТЬ ТА НЕСТАБІЛЬНІСТЬ У СФЕРІ ГЛОБАЛЬНИХ МАКРОФІНАНСОВИХ ПРОЦЕСІВ - Козюк, Віктор Валерійович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Козюк В. В. Системна складність та нестабільність у сфері глобальних макрофінансових процесів. На основі теорії систем розглянуто феномен системної складності та нестабільності у сфері глобальних макрофінансових процесів. Доведено, що стабільність чи нестабільність на фінансових ринках стає омніктивним феноменом, що змінює процеси нагромадження кризових явищ та протікання кризових процесів. Kozyuk V. The system complexity and instability in field of global macrofinancial processes. On the base of theory of systems the phenomenon of system complexity and instability in global macrofinancial processes are analysed. It is concluded that stability or instability in global financial markets becomes omnictive. This led to changes in flowing of crisis process.