ПЕНСІЙНА РЕФОРМА В УКРАЇНІ: СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ - Ріппа, Марія Богданівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Ріппа М. Б. Пенсійна реформа в Україні: стан та перспективи. Розглянуто процес реалізації ідей пенсійної реформи, починаючи з 01.01.2004 р., проаналізовано недоліки та прорахунки побудови пенсійної системи України на страхових засадах та запропоновано напрямки подальшого вдосконалення пенсійної системи та посилення її стимулюючої ролі. Rippa M. Pension reform in Ukraine: state and perspective. The process of realization of ideas of pension reform is considered, beginning from 01.01.2004, failings and miscalculations of construction of the pension system of Ukraine are analysed on insurance principles and directions of subsequent perfection, strengthening of stimulant are offered roles of the pension system.