НАПРЯМКИ РЕСТРУКТУРИЗАЦІЇ ПОДАТКОВОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ - Новосад, Лілія Ярославівна; Бенч, Наталія Ярославівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Новосад Л. Я., Бенч Н. Я. Напрямки реструктуризації податкової системи України. Проаналізовано основні проблеми податкової системи України. Обґрунтовано напрямки реструктуризації вітчизняної податкової системи в умовах зростання податкової конкуренції. Novosad L., Bench N. The ways of restructuring tax system of Ukraine. The main problems of tax system in Ukraine is analyzed. The ways of restructuring native tax system in the conditions growth of tax competition are proved.