ПОДАТКОВА СИСТЕМА УКРАЇНИ: СУЧАСНИЙ СТАН І ШЛЯХИ РЕФОРМУВАННЯ - Письменний, Віталій Валерійович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Письменний В. В. Податкова система України: сучасний стан і шляхи реформування. Проаналізовано практику функціонування податкової системи України, а також вироблено на цій основі рекомендації щодо реалізації ключових напрямків податкової реформи в найближчій перспективі. Pysmennyy V. Tax system of Ukraine: modern state and ways of reformation. The practice of functioning of the tax system of Ukraine in analysed. On this basis the recommendations of realization of key trends of tax reform in the nearest prospect are making