ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ФІНАНСОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ - Русін, Віктор Миколайович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Русін В. М. Теоретичні аспекти фінансового забезпечення місцевого самоврядування. Розглянуто теоретичні основи фінансового забезпечення органів місцевого самоврядування. Проаналізовано систему наукових поглядів і запропоновано власне трактування змісту понять “фінансове забезпечення”, “доходи бюджету”, “власні, закріплені і регулюючі доходи місцевих бюджетів”. Rusin V. Theoretical aspects of financial providing of local self-government. Theoretical bases of the financial providing of organs of local self-government are considered. The system of scientific looks is analysed and offered own interpretation of maintenance of concepts “financial providing”, “profits of budget”, “own, fastened and regulative profits of local budgets”.