ПРОБЛЕМИ АДМІНІСТРУВАННЯ ПРЯМИХ ПОДАТКІВ В УКРАЇНІ - Пенякова, Ганна Леонідівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Пенякова Г. Л. Проблеми адміністрування прямих податків в Україні. Розглянуто питання сутності і методики адміністрування прямих податків. Проаналізовано напрями впливу адміністрування прямих податків на їх фіскальну ефективність в Україні. Встановлено основні недоліки управління процесом справляння прямих податків. Penyakova H. The problems of collection of direct taxen in Ukraine. The essence and methods of collection of direct taxes are examined. Channels of direct taxes collection’s impact on their fiscal efficiency are analysed. Main defects in the administration of collection taxes’ process are revealed.