СУЧАСНІ РЕАЛІЇ, ПРАКТИКА ТА ПРОБЛЕМИ БЮДЖЕТНОГО ПЛАНУВАННЯ ВИДАТКІВ НА ОХОРОНУ ЗДОРОВ’Я - Мокрицька, Анна Богданівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Мокрицька А. Б. Сучасні реалії, практика та проблеми бюджетного планування видатків на охорону здоров’я. Розглянуто та проаналізовано діючу практику бюджетного планування видатків на охорону здоров’я в Україні. Висвітлено проблеми формування та розподілу видатків місцевих бюджетів на одну з найважливіших сфер суспільних послуг – охорону здоров’я. Mokrytska A. Modern realities, practice and problems of the budgetary planning of charges on a health protection. Operating practice of the budgetary planning of charges on a health protection in Ukraine is considered and analysed. The problems of forming and allocation of charges of local budgets on one of major spheres of public services – health protection are reflected.