ВДОСКОНАЛЕННЯ ФІНАНСОВИХ ІНСТРУМЕНТІВ ПОДОЛАННЯ БІДНОСТІ В УКРАЇНІ - Кириленко, Ольга Павлівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Кириленко О. П. Вдосконалення фінансових інструментів подолання бідності в Україні. Виявлено основні невирішені проблеми у сфері подолання бідності населення України в контексті реалізації урядової Стратегії подолання бідності. Розглянуто фінансове забезпечення соціальних допомог і пільг населенню, обґрунтовано шляхи його подальшого вдосконалення. Kyrylenko O. Perfection of financial instruments of overcoming of poverty in Ukraine. Basic unsolved problems are refl ected in the field of overcoming of poverty in Ukraine in the context of realization of governmental Strategy of overcoming of poverty. The financial providing of social help and privileges to the population is considered, the ways of subsequent perfection are defined.