ОПОДАТКУВАННЯ НЕРУХОМОСТІ В УКРАЇНІ: МОЖЛИВОСТІ І ПЕРСПЕКТИВИ - Мельник, Віктор Миколайович; Пенякова, Ганна Леонідівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Мельник В. М., Пенякова Г. Л. Оподаткування нерухомості в Україні: можливості і перспективи. Обґрунтовано механізм запровадження податку на нерухоме майно в Україні. Висловлено авторське бачення конструкції податку, конкретних його елементів та механізмів адміністрування відповідно до наявних умов. Melnyk V., Penyakova H. Texation of the real astate in Ukraine: possibility and prospects.The mechanism of introduction of tax property in Ukraine is defined. Author vision of construction of tax, its concrete elements and mechanisms of administration is reflected according to present terms.