БАНКІВСЬКА СИСТЕМА УКРАЇНИ: ВІД ЗАРОДЖЕННЯ СВІТОВОЇ ФІНАНСОВОЇ КРИЗИ ДО ПОСТКРИЗОВИХ ОЧІКУВАНЬ - Луців, Богдан Любомирович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Луців Б. Л. Банківська система України: від зародження світової фінансової кризи до посткризових очікувань. Досліджено теоретичні аспекти виникнення фінансової кризи у глобальному середовищі. Розглянуто передумови виникнення, механізми розгортання та поширення світової фінансової кризи. Проаналізовано дії банків України в умовах кризи та в період посткризових очікувань. Lutsiv B. Banking system of Ukraine: from the origin of world financial crisis to aftercrisis expectations. Theoretical aspects of origion of financial crisis in a global environment are investigated. Pre-condition of origin, mechanisms of development and distribution of world financial risis are considered. The actions of banks of Ukraine in the conditions of crisis and in the period of aftercrisis expectations are analysed.