ПОДАТКИ НА КАПІТАЛ: ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА - Новосад, Лілія Ярославівна; Андросенко, Наталія Ярославівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Новосад Л. Я., Андросенко Н. Я. Податки на капітал: теорія і практика. Розкрито роль та значення податків на капітал в умовах глобалізації та податкової конкуренції. Проведено аналіз податкового навантаження на капітал в Україні. Запропоновано напрями удосконалення оподаткування капіталу в Україні. Novosad L., Androsenko N. Taxes on capital: theory and practice. The role and sense of the taxes on capital in the conditions of world globalization and tax competition are exposed. The tax burden on capital in Ukraine is analysed. The ways of improvement of taxes on capital in Ukraine are proposed.