СТРУКТУРНІ ТРАНСФОРМАЦІЇ ЯК ДЖЕРЕЛО ФОРМУВАННЯ НОВОЇ ЯКОСТІ ЕКОНОМІЧНОГО ЗРОСТАННЯ - Желюк, Тетяна Леонідівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Желюк Т. Л. Структурні трансформації як джерело формування нової якості економічного зростання. Проаналізовано концептуальні підходи до здійснення структурних трансформацій національної економіки. Обґрунтовано економічні важелі активізації структурних зрушень для забезпечення нової якості економічного зростання. Досліджено фінансові можливості реалізації стратегічних намірів в контексті проведення структурної політики в Україні та забезпечення розвитку наукоємкого сектора економіки. Zhelyuk T. Structyral transformation as source of forming of a new quality of economic growth. The conceptual approaches to the implementation of structural transformation of the national economy are analysed. The economic levers of structural changes to ensure a new quality of economic growth are defined. The financial feasibility of strategic intentions in the context of structural policy in Ukraine and development of high technology sector are investigated.