ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ ВЛАСНИХ НАДХОДЖЕНЬ БЮДЖЕТНИХ УСТАНОВ - Корнацька, Роксолана Михайлівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Корнацька Р. М. Проблеми формування та використання власних надходжень бюджетних установ. Розглянуто нормативно-правові акти з питань фінансування бюджетних установ, описано позитивні та негативні фінансові аспекти. На основі аналізу звітних даних зроблено відповідні висновки і подано пропозиції щодо подальшого розвитку власних надходжень як додаткового джерела фінансового забезпечення бюджетних установ. Kornatska R. Problems of forming and use of proper incoming of budget institutions. Legislative acts which regulate the sphere of financial institutions budget are investigated; positive and negative finance aspects are described. On the basis of analysis of the account data is done conclusions and given propositions for further development of proper incomings as an additional source of financing of budget institutions.