ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ ДО КЛАСИФІКАЦІЇ ЛІЗИНГУ - Амелін, Святослав Костянтинович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Амелін С. К. Теоретико-методологічні підходи до класифікації лізингу. Проаналізовано сучасні підходи до виокремлення класифікаційних ознак видів лізингу. Досліджено схожі риси та недоліки сучасних класифікацій лізингових відносин. Обґрунтовано доцільність та методологію формування нових особливих ознак лізингових договорів. Сформовано розширену наукову класифікацію видів лізингу. Amelin S. Theoretical-methodology approaches to leasing classification. Current approaches to classifi cation features of the lease are analysed. Similarities and lack of modern classifications of leasing are investigated. Methodology for the formation of new special features of lease contracts are proved. Extended scientifi c classification of the lease is formed.