ЗАСТОСУВАННЯ БАГАТОВИМІРНОГО ПОРІВНЯЛЬНОГО АНАЛІЗУ ДЛЯ ОЦІНКИ ЗБАЛАНСОВАНОГО РОЗВИТКУ - Зелінська, Анетта (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Зелінська А. Застосування багатовимірного порівняльного аналізу для оцінки збалансованого розвитку. Розглянуто застосування багатовимірного порівняльного аналізу для оцінки збалансованого рівня розвитку. Розроблено концепцію збалансованого розвитку на підставі поєднання методів дендритів та клястрів. Zelinska A. The application of multidimensional comparative analysis for estimation of balanced development. The issues that concern the application of multidimensional comparative analysis for estimation of balanced development level are examined. The concept of balanced development is developed on the basis of dendrite and cluster methods combination.